[Var sak på sin plats]

Allt i Universum är där för att det fyller en funktion. Varje liten beståndsdel är en del av något större. Som bitar i ett stort pussel. Vissa är en bit hav, andra en bit mark. Varje bit har en egen medvetenhet, vi människor har våran själ. Den vet vad vi är här för att göra. Vilken plats som är våran. Vilken väg vi är här för att vandra.

Men till skillnad ifrån blomman, vattendroppen och nyckelpigan har vi även den fria viljan. Förmågan att välja väg och uttryckssätt. Valet står mellan att följa själen, eller inte. Vara ett med allt som är, eller inte. Ingen av oss är skapad för att vara över allt, göra allt, bära allt, fixa allt. Ingen! För vi är alla en del av allt, vilket innebär att vi sköter allt tillsammans. Var och en på sin plats.

Det är när vi lämnar den som vi upplever skav. När själen ropar oss tillbaka genom att orsaka obehag i kropp, sinne och liv. Vi blir alltid vägledda hem. Hem till själen, till vår plats i allt som är. Vi hittar vår plats, vårat uttryck, vårat bidrag till helheten genom att följa känslan av lätthet. Känns det lätt så är det rätt – för dig.

[Pst! Du vet väl att du alltid kan boka ett kostnadsfritt samtal om du upplever att det är svårt att veta vad som är din väg, eller om du vill ha hjälp att städa vägen, så att du kan se om jag är rätt person för att hjälpa dig? Skicka mig ett pm så tar vi det ifrån där]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *